Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer


Elitkommitténs uppgift är bland annat att utse lagledare till SM, elitseriefinalen och SKF-trofén, samt att i samarbetet med tävlingskommittén utse distriktets lag till SKF-trofén. Kommittén administrerar också uttagningarna till Ungdomslyftet.

Tävlingskommitténs uppgift är bland annat att besluta om fördelning av stjärn- och klubbtävlingar och att administrera distriktets tävlingskalender. Kommittén kan vid behov bistå tävlingsarrangörer med vägledning och stöd. Kommittén sanktionerar också tester och tävlingar i IndTa. Dessutom utser kommittén distriktets lag till SKF-trofén, i samarbete med elitkommittén.

Utbildningskommitténs uppgift är bland annat att i samarbete med föreningar i distriktet planera och genomföra instruktörs- och domarutbildningar. Kommittén kan vid behov bistå utbildningsarrangörer med vägledning och stöd. Kommittén hanterarar även Utbildningsmodulen.

Utvecklingskommitténs uppgift är att förbättra konståkningens förutsättningar i distriktet när det bland annat gäller istider och andra anläggningsfrågor. Kommittén deltar regelbundet i olika forum, till exempel med representanter från olika kommuners idrottsförvaltningar och från de övriga is-sporternas distriktsförbund.

Uppdaterad: 16 APR 2017 10:25 Skribent: Camilla Tranehed
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Konståkningsförbund
c/o Karin Queseth, Honnörsgatan 16
170 69 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info