Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer


Elitkommitténs uppgift är bland annat att utse lagledare till SM, elitseriefinalen och SKF-trofén, samt att i samarbetet med tävlingskommittén utse distriktets lag till SKF-trofén. Kommittén administrerar också uttagningarna till Ungdomslyftet.

Tävlingskommitténs uppgift är bland annat att besluta om fördelning av stjärn- och klubbtävlingar och att administrera distriktets tävlingskalender. Kommittén kan vid behov bistå tävlingsarrangörer med vägledning och stöd. Kommittén sanktionerar också tester och tävlingar i IndTa. Dessutom utser kommittén distriktets lag till SKF-trofén, i samarbete med elitkommittén.

Synkro-, solodans- och isdanskommittén ser över synkroniserad konståkning, isdans och solodans i Stockholmsdistriktet, och arbetar med att utveckla olika program för att skapa en hållbar verksamhet för dessa tre discipliner. Kommittén arbetar för att bygga upp nytt där det inte finns synkro, isdans eller solodans, samt stötta våra nuvarande åkare och lag. Är du intresserad av att börja åka synkro, isdans eller solodans så hör av dig till oss! Vi hjälper gärna till!

Utbildningskommitténs uppgift är bland annat att i samarbete med föreningar i distriktet planera och genomföra instruktörs- och domarutbildningar. Kommittén kan vid behov bistå utbildningsarrangörer med vägledning och stöd. Kommittén hanterarar även Utbildningsmodulen.

Utvecklingskommitténs uppgift är att förbättra konståkningens förutsättningar i distriktet när det bland annat gäller istider och andra anläggningsfrågor. Kommittén deltar regelbundet i olika forum, till exempel med representanter från olika kommuners idrottsförvaltningar och från de övriga is-sporternas distriktsförbund.

Uppdaterad: 16 APR 2017 10:25 Skribent: Camilla Tranehed
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Konståkningsförbund
c/o Karin Queseth, Honnörsgatan 16
170 69 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stkf@skatestockholm....

Se all info