Hoppa till sidans innehåll

Hjälp konståkare från Ukraina att fortsätta med sporten i Sverige!

31 MAR 2022 08:36
  • Skapad: 31 MAR 2022 08:36

Stora mängder barn och unga är på flykt, flera av dem har kommit till Sverige. Många av dem har lämnat en vardag med skola och sportaktiviteter. En del av dem som är på flykt är  konståkare. Det är viktigt att barn och unga kan få känna trygghet och ha en meningsfull fritid.

Flera klubbar kommer säkert att få frågor om träning närmaste tiden, och det skulle vara väldigt bra om vi alla kan hjälpas åt att erbjuda dessa konståkare, på alla nivåer, att få fortsätta med sin fritidssysselsättning. Vi skulle önska att alla föreningar hjälper till att välkomna dessa åkare i sina respektive föreningar. Att alla ska hjälpa till att låta barn och unga konståkare på flykt få fortsätta med den sport vi alla älskar. Att vi ska göra det möjligt för dessa barn och unga att få en bra och meningsfull fritidsaktivitet i våra respektive föreningar. Att vi tillsammans hjälps åt vid behov med skridskor och träningskläder. 
 
Hör en konståkare på flykt av sig till er förening önskar vi att ni ska öppna era föreningar och välkomna denna åkare i er förening!
 
Vänliga hälsningar
Stockholms Konståkningsförbund
imagezwsab.png
Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Konståkningsförbund
c/o Karin Queseth, Honnörsgatan 16
170 69 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stkf@skatestockholm....

Se all info