Hoppa till sidans innehåll
Foto: Göran Forsberg

Info från valberedningen

17 JUN 2015 15:28
Hej alla konståkningsvänner i Stockholmsregionen! Stockholms Konståkningsförbund kommer att ha ordinarie årsmöte den 27 augusti och vi i valberedningen har under våren börjat arbeta med nomineringsarbetet till de olika roller som ska tillsättas.
  • Skapad: 17 JUN 2015 15:28

 Vi har senaste månaden haft kontakter med nuvarande styrelse och i år har vi särskilt fokuserat på visioner för arbetet och vad som är viktiga frågor framgent.

Stockholms Konståkningsförbund har de senaste åren arbetat hårt med att skapa en bra plattform med god ordning, ekonomi och struktur och nu är det läge att ta nästa steg för att utveckla konståkningen i Stockholm.

 Vi söker nu engagerade personer som vill bidra till att utveckla konståkningen i Stockholm såväl visionärt som praktiskt. Detta år lägger vi stor tonvikt vid konståkningens framtidsutveckling, modernisering samt hur sporten kan ge möjlighet till våra aktiva på alla nivåer att utvecklas framgångsrikt. FN's barnkonvention föreslås inom kort bli lag i Sverige vilket är en viktig fråga för hela Idrottssverige och naturligtvis även för Svenska konståkningsförbundet och alla distrikt. Här har Stockholms Konståkningsförbund en viktig uppgift för att stödja föreningarna i detta arbete.

 Hör gärna av dig omgående om du har förslag på personer, eller om du själv är intresserad av att vara med och utveckla konståkningen i Stockholm. Du är varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mail med namnförslag följt av en motivering inklusive info om klubbtillhörighet, eventuell roll inom konståkningen och gärna även ev. yrkesroll utanför konståkningen.

 Vi söker personer med hög integritet som kan agera för att utveckla konståkningens som helhet i Stockholmsregionen oberoende av klubbtillhörighet. Vi ser gärna att personer från andra klubbar än som idag är representerade nomineras så vi kan skapa en bred representation inom förbundet med olika infallsvinklar på verksamheten. Vi tror att balanserade styrelser fungerar bäst ur flera perspektiv och skulle därför gärna också få fler manliga ledamöter. Du behöver inte vara engagerad i styrelsen i din nuvarande klubb för att bli nominerad utan vi söker alla personer, såväl nya som erfarna, med ett stort engagemang för ett för visionärt ledarskap baserat på en god värdegrund. Valberedningen tar fram nomineringar till ordförande, ledamöter, suppleanter, revisor och revisorssuppleant.

 Varmt välkommen att höra av dig så snart som möjligt, gärna kommande vecka och senast den 25 juni då vi har sommar och semester framför oss.

 Katarina Staaf, Ordförande i valberedningen
070-325 49 80  

Thomas Berglund, ledamot
070-567 30 62

Barbro Ragnarsson, ledamot
070-986 10 65

Med vänliga hälsningar
 Katarina Staaf
Skribent: Göran Forsberg

Postadress:
Stockholms Konståkningsförbund
c/o Karin Queseth, Honnörsgatan 16
170 69 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stkf@skatestockholm....

Se all info