Hoppa till sidans innehåll

Rådande situation

29 MAJ 2020 18:30
Stort tack för ert arbete!
  • Skapad: 29 MAJ 2020 18:30

Hej, 

Hoppas att ni alla mår bra i dessa tider! 

Detta är en prövande tid för samhället och även konståkningen i och med Corvid-19. I denna krissituation stängs vissa ishallar tidigare, lägerverksamheten samt föreningars ekonomi påverkas. Vi i Stockholms konståkningsförbund förstår att detta är en utmanande tid, inte minst för alla oss som jobbar ideellt i föreningarna och måste manövrera utifrån de riktlinjer och regler som tillsätts löpande från myndigheter och regeringen. Därför vill vi rikta ett stort tack till er alla styrelser som gör ett helt fantastiskt arbete nu under Covid-19, ert arbete är anmärkningsvärt och är en förebild för Föreningssverige! 

Tyvärr har även vi i Stockholms konståkningsförbund fått ställa in evenemang under våren, som utbildningar och workshops. Ingen vet hur hösten kommer se ut för konståkningen och vi i Stockholms konståkningsförbund försöker planera verksamheten med både livrem och hängslen, men det är omöjligt att förutspå framtiden. Vi hoppas och önskar att vår verksamhet kan fortsätta som vanligt till hösten men ingen vet. Styrelsen kommer inte anordna något läger för Stockholms åkarna i sommar utan är något som arrangeras av föreningarna. 

Som ni vet fick vi ett avslag på vår dubbla elitserieansökan som vi hade lagt ner otroligt mycket tid på nu under våren. Vi försöker just nu blicka framåt istället och kommer skapa en konståkningshelg vecka 45 för Stockholmsdistriktet, mer information kommer samt inbjudan.

Är det någon som behöver hjälp eller ett bollplank så finns vi alltid här för er, ni är alltid välkomna att kontakta oss!  

Stay Healthy!

Styrelsen 

Stockholms konståkningsförbund

Skribent: Camilla Tranehed
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Konståkningsförbund
c/o Karin Queseth, Honnörsgatan 16
170 69 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: stkf@skatestockholm....

Se all info